Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în Restaurantul „Eden” din Alba Iulia. Trei persoane arestate preventiv după ce s-au luat la bătaie cu administratorul localului


Publicat

Trei persoane au fost arestate în acest sfârşit de săptămână, după ce s-au luat la bătaie şi au provocat un scandal în Restaurantul „Eden” din Alba Iulia. Pe fondul consumului de alcool, mai mulţi clienţi ai localului au început să îşi facă dedicaţii, iar muzica dată la maxim l-a determinat pe administratorul barului să intervină. Deranjaţi de prezenţa acestuia, clienţii au recurs la gesturi extreme.

La data de 26 februarie, ora 0.44, Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, că în incinta unui bar din municipiul Alba Iulia are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. Patrulele de poliţie s-au deplasat la faţa locului şi din primele verificări efectuate a rezultat faptul că Dumitru H. (23 de ani), din municipiul Sebeş, pe fondul consumului de alcool, a avut o altercaţie cu administratorul barului, Cosmin S. (36 ani), din Alba Iulia, după care a urmat o încăierare la care au participat rudele lui Dumitru H. şi mai multe persoane aflate în local: Dumitru H. de 45 ani, Daniel H. de 21 ani, ambii din municipiul Sebeş, Nicolae S. de 34 ani din localitatea Moşna, judeţul Sibiu şi Constantin M. de 35 ani din municipiul Alba Iulia.

În urma încăierării, două persoane au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba, Nicolae S., rămânând internat. Lui Cosmin S. i s-au acordat îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia.

Pe baza probelor administrate în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea suspecţilor Dumitru Hîrceagă (45 ani), Dumitru Hîrceagă (23 ani) şi Daniel Hîrceagă (21 ani), iar luni, instanţa de judecată din cadrul Judecătoriei Alba Iulia şi-a însuşit propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia şi a emis pe numele celor trei persoane mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Aceştia au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. În cauză cercetările sunt continuate de către Poliţia Municipiului Alba Iulia, sub aspectul săvârşirea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comments

 1. eu

  luni, 27.02.2012 at 20:46

  doamna/ dsoara redactor, pana la urma Nicolae S a fost sau nu spitalizat? :)))))))) ca ba e internat ba i s-au acordat doar ingrijiri:D..

 2. Alt eu

  marți, 28.02.2012 at 06:25

  @eu -Treci pe la clasa 0 ca acolo se pun bazele citirii. Vezi ca trebuie sa te inscrii la scoala La care e arondata strada ta. Te ajutam ?

 3. Profu'

  marți, 28.02.2012 at 06:31

  Pentru eu – mai baiatule/ fata draga, in aceasta povestire este vorba despre mai multe personaje. E adevarat ca sunt mai multi cu initiala S dar tu trebuie sa fii vigilent si sa observi facand ochisorii mari, ca inainte de S sunt doua cuvinte diferite: Nicolae si Cosmin. Deci ce am invatat noi azi ? Ca Nicolae si Cosmin nu sunt una si aceiasi persoana. Stai jos si maine sa te prezinti cu tata tuns la scoala.

 4. Maical

  vineri, 02.03.2012 at 07:52

  Apropo si bataia a durat mult de tot pana a venit politia. Aia din Sebes erau deja batuti mar. Si tot pe ei ia loat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia se degradează de la o zi la alta

Publicat

Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia, denumită și „Transalpina de Mamut”, pare să se degradeze de la o zi la alta. Porcii mistreți au făcut ravagii pe mai multe porțiuni, unde au răscolit solul și au împrăștiat pământul. În unele zone, din cauza aluviunilor aduse în urma ploilor, pământul a acoperit aproape complet trotuarul.

Nici locurile de joacă pentru copii nu au scăpat „neatinse”. Aceastea prezintă degradări și distrugeri care pot reprezenta un pericol pentru micuții care sunt lăsați nesupravegheați de părinți.

Un cititor Alba24 a surprins recent imagini de pe pista pentru bicicliști aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia. Pe mai multe porțiuni din aceasta, aleea pietonală este acoperită aproape în totalitate de pământ și vegetație iar rigolele sunt pline de frunze uscate, spune acesta.

De asemenea, locurile de joacă pentru copii reprezintă un pericol pentru cei mici. Unele elemente din ansamblurile de joacă au dispărut complet iar altele sunt rupte / deteriorate.

O parte din problema pământului care acoperă porțiuni din trotuar sau din pista de biciclete este generată de animalele sălbatice, respectiv de porcii mistreți care au brăzdat și răscolit solul în mai multe zone.

„În urmă câteva săptămâni am văzut o turmă de porci mistreți, cred că erau peste 20, cu mai mulți pui, la 10-15 metri de pista asfaltată de biciclete și la mai puțin de 200 de metri de Pavilion”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor pentru a pregăti deschiderea de pe 15 iunie

Publicat

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit, miercuri seara, despre stadiul epidemiei de coronavirus în România și despre măsurile care fi luate în perioada următoare. ”Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor și pe 10, 11 vom da un răspuns pentru a se putea pregăti pentru deschiderea de pe 15 iunie” a spus Tătaru.

„Noi vrem să ajungem la zero și să pregătim un evantual val doi. Nu o să oprim la zero numărul de cazuri noi.

După 15 octombrie, ne gândim că ar putea apărea. Manifestarea bolii ține de mai mulți factori, de organism, de afecțiunile organismului, de contextul în care apare, de comunitatea în care apare. Ține de momentul în care îl depistăm. Decesele pe care le-am avut sunt la cei cu comorbidități.

În mijloacele de transport există un risc dacă rețeaua de climatizare nu a fost dezinfectată.

Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor și pe 10, 11 vom da un răspuns pentru a se putea pregăti pentru deschiderea de pe 15 iunie”, a anunțat Nelu Tătaru.

Sursă: B1 TV

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de la 1.500 lei la 3.000 lei de persoană pentru munca suplimentară ilegală: decizie finală în Camera Deputaților

Publicat

pensii bani

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, cererea de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea care modifică Codul muncii şi care se referă la sancţionarea nerespectării dispoziţiilor privind munca suplimentară.

Camera Deputaţilor este decizională în acest caz.

Prin respingerea cererii de reexaminare, legea a rămas în forma sa iniţială. Aceasta prevede că „nerespectarea dispoziţiilor privind munca suplimentară să fie sancţionată contravenţional cu amendă de la 1.500 lei la 3.000 lei pentru fiecare persoană identificată”.

Preşedintele Iohannis a formulat o cerere de reexaminare pentru această lege din considerentul că „ar trebui să se clarifice dacă înăsprirea sancţiunii pentru încălcarea dispoziţiilor privind munca suplimentară vizează doar situaţia urmărită de iniţiatori – cea a prestării orelor suplimentare dincolo de limita legală prevăzută de art. 114 din Codul muncii – sau se referă/se aplică şi altor situaţii ce pot reprezenta încălcări ale Codului muncii”.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Furtul de puieți din pădure, pedepsit cu închisoarea sau cu amendă. Reguli noi pentru fondurile forestiere, adoptate în Senat

Publicat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect legislativ care prevede sancţiuni diferite – de la amenzi până la pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 7 ani – pentru ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional, indiferent de forma de proprietate, scrie Agerpres.

Proiectul va merge la Camera Deputaţilor, decizională.

Totodată, constituie infracţiune „furtul de puieţi sau lăstari, care au fost tăiaţi sau scoşi din rădăcini, din pădure, din perdelele forestiere de protecţie, din terenuri degradate care au fost ameliorate prin lucrări de împădurire, precum şi a oricăror altor produse specifice fondului forestier naţional”.

Proiectul, iniţiat de parlamentari de la USR, PNL, PSD şi independenţi, mai propune amenajarea de poteci şi trasee pentru plimbare şi alergare, cu condiţia să fie realizate numai din pământ, lemn şi pietriş.

„Potecile şi traseele pentru mers, alergare şi biciclete pot fi realizate numai din pământ, lemn şi pietriş. Realizarea lor nu face obiectul scoaterii definitive/ocupărilor temporare din fondul forestier naţional, nu necesită autorizaţie de construcţie şi este permisă numai în situaţia în care nu implică tăieri de arbori, defrişări şi se realizează din pământ, lemn şi pietriş”, se arată în expunerea de motive.

Se instituie un nou principiu care vizează „valorificarea ca lemn fasonat”, măsură ce va fi realizată etapizat şi „permite valorificarea superioară a lemnului, permite ca volumul de lemn care se valorifică şi care se transportă să fie determinat precis prin măsurători pe fiecare piesă şi reduce semnificativ tăierile ilegale prin imposibilitatea emiterii de avize de însoţire a materialelor lemnoase de către operatorul economic atestat care realizează prestaţia”.

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.46/2008 – Codul silvic face parte din categoria legilor organice, Camera Deputaţilor fiind for decizional în acest caz.

Surse: Agerpres, Hotnews.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate