Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în stradă la Alba Iulia: Patru bărbaţi sancţionaţi de jandarmi, după ce nu şi-au putut împărţi zona în care căutau prin tomberoane

Publicat

masini jandarmi Patru bărbaţi care se certau pe o stradă din municipiul Alba Iulia au fost sancţionaţi de jandarmi, duminică după-amiaza. Aceştia au fost implicaţi într-un conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool, după ce nu şi-au putut împărţi zona în care căutau prin tomberoane.

Conflictul a fost semnalat duminică, 22 martie, în jurul orei 15.00, pe strada Livezii din municipiul Alba Iulia. Patru persoane care, se pare, îşi duc existenţa căutând prin gunoaie, s-au înjurat, s-au ameninţat cu bătaia şi, până la sosirea jandarmilor, conform martorilor, s-au şi îmbrâncit, deoarece doi dintre aceştia fuseseră surprinşi în preajma tomberoanelor dintr-o zonă revendicată de ceilalţi. Aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbaţilor nu le-a păsat că violenţele aveau loc într-o zonă intens circulată şi nici ca la acestea participau în calitate de spectatori chiar şi copii.

Anunţat prin 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit în foarte scurt timp, chiar în momentul în care cei patru culeseseră de pe jos obiecte contondente, posibil pentru a-şi pune în practică ameninţările şi a luat măsuri urgente pentru aplanarea conflictului.

Scandalagiii au fost opriţi şi identificaţi: B.M. (18 ani) şi B.O. (28 de ani) sunt din comuna Jidvei, D.M. (36 de ani) din Alba Iulia şi O.J. (63 de ani) din Târgu Mureş.

Au fost sancţionaţi contravenţional în funcţie de vinovăţie, doi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei, iar doi cu câte un avertisment scris.

Totodată, li s-a pus în vedere că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile luate împotriva lor pot fi mult mai drastice, inclusiv de natură penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax