Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în stradă la Bărăbanţ: Un tânăr de 28 de ani riscă dosar penal, după ce şi-a lovit fosta prietenă

Publicat

masini jandarmi O tânără din cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia a cerut ajutor la 112 după ce a fost bătută în faţa propriei case, de fostul iubit. Acesta a fost lovită de mai multe ori cu palma peste faţă de tânărul de 28 de ani, pe motiv că ar fi dezvăluit cunoscuţilor unele informaţii despre familia sa.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit, duminică, după ora 13.30, pe strada Alexandru Ioan Cuza din cartierul albaiulian Bărăbanţ, la solicitarea prin 112 venită din partea unei tinere care reclama că a fost bătută pe fostul iubit.

Incidentul s-a petrecut în timp ce fata mătura trotuarul din faţa casei părinţilor. A fost abordată de fostul prieten şi, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, a fost lovită de mai multe ori cu palma peste faţă. Se pare că disputa a pornit de la faptul că fata i-ar fi reproşat bărbatului că ar fi dezvăluit cunoscuţilor informaţii private referitoare la familia sa, detalii pe care acesta le-a aflat pe timpul relaţiei de prietenie pe care au avut-o.

Deoarece fata acuza dureri mari la o ureche şi dificultăţi de auz, a fost solicitată prezenţa unui echipaj de la ambulanţă care i-a acordat îngrijiri medicale.

Presupusul agresor a fost identificat ca fiind M.B. (28 de ani), domiciliat în Bărăbanţ şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, echipajul de jandarmerie a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate