Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SCANDAL în talciocul din Alba Iulia. O femeie a ajuns la spital, după o bătaie în care au fost implicate mai multe persoane

Publicat

O femeie a ajuns la spital şi mai multe persoane sunt cercetate pentru loviri sau alte violenţe, în urma unui scandal petrecut duminică, în zona talciocului din Alba Iulia.

Incidentul a fost sesizat la 112 de către o femeie în vârstă de 41 de ani, în jurul orei 11.30. Aceasta a reclamat că a fost victimă a unei agresiuni, alături de o tânără.

Din primele cercetări ale Poliţiei, un tânăr în vârstă de 20 de ani din Alba Iulia, în timp ce se afla în talcioc, a avut discuţii în contradictoriu cu trei persoane: un bărbat în vârstă de 42 de ani, un tânăr de 19 ani şi altul de 25 de ani. Aceştia s-au agresat reciproc.

Femeia care a sesizat incidentul şi o tânăra, rude ale tânărului de 20 de ani, s-au întâlnit cu celelalte persoane implicate în incident, pe strada Craivei şi au fost, la rândul lor, agresate de către cei trei.

În urma conflictului, a ajuns la spital femeia de 41 ani, cu leziuni.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliţie.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 16 septembrie 2018, în jurul orei 11.25, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că în zona Talciocului din Alba Iulia s-a produs un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul unor discuţii contradictorii, între un tânăr de 20 de ani, din Alba Iulia şi 3 bărbaţi de 41, 25 şi 19 ani, tot din Alba Iulia, tânărul de 20 de ani a fost agresat fizic.

În conflict, pentru apărarea victimei, ar fi intervenit două femei, de 41 respectiv 31 de ani, care, la rândul lor au fost agresate de cei 3 bărbaţi.

În urma incidentului, femeia de 41 de ani a suferit leziuni corporale fiind necesară transportarea la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest incident”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax