Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în târgul săptămânal de vechituri din Alba Iulia. Bărbat lovit cu pumnul în față pentru că nu a vrut să-și aleagă alt loc de vânzare

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Jandarmii au intervenit de urgenţă duminică, 5 iunie, în târgul săptămânal de vechituri din municipiul Alba Iulia. Doi comercianţi s-au certat pentru că nu au ajuns la un acord privind locul de amplasare a tarabelor, iar unul dintre ei a fost lovit cu pumnul în față. Poliţiştii vor investiga în continuare cazul.

Scandalul a fost semnalat prin apel la numărul 112, duminică, 5 iunie, la ora 7.00, iar pentru aplanarea acestuia a intervenit de urgenţă un echipaj de jandarmerie.

Jandarmii au constatat că la conflict participau patru bărbaţi, din care unul prezenta urme de lovituri la nivelul feţei. Acesta domiciliază în municipiul Blaj şi a relatat că, în timp ce-şi amplasa standul de prezentare a produselor pe care dorea să le comercializeze, trei bărbaţi s-au apropiat de el şi i-au cerut să-şi aleagă alt loc de vânzare.

Pentru că nu a fost de acord cu solicitarea celor trei, a fost înjurat, jignit şi ameninţat cu bătaia, fiind, conform spuselor acestuia, chiar lovit cu pumnul în faţă. În urma verificărilor efectuate de jandarmi, presupusul agresor a fost identificat în persoana lui Ovidiu L. (21 de ani), din Alba Iulia. Acesta şi-a pus comportamentul agresiv pe seama faptului că s-a enervat foarte tare când a observat că locul de vânzare plătit de el administratorului târgului fusese ocupat de viitoarea victimă, iar aceasta refuza să plece.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, respectiv lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax