Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în trafic, la Petreşti: Un şofer băut a agresat un bărbat. A fost imobilizat şi dus la secţie

Publicat

catuse

catuse Un bărbat de 44 de ani din Sebeş s-a ales cu dosar penal după ce a provocat scandal în trafic, la Petreşti. Aflat sub influenţa alcoolului, acesta a agresat un bărbat şi şi-a continuat drumul, la volanul unui autoturism. Martorii incidentului au sesizat Poliţia şi agresorul a fost prins la scurt timp, însă a refuzat să meargă la secţie. A fost imobilizat şi testat, valoarea alcoolului în aerul expirat fiind de 0,71 mg/l.

Marţie, în jurul orei 23.00, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresat de un individ care era sub influenţa alcoolului şi care şi-a continuat drumul la volanul unui autoturism, pe strada D. Gherea din Petreşti.

Martori la acest incident au fost alte trei persoane care au putut oferi indicii poliţiştilor, legate de identitatea agresorului şi autoturismul cu care se deplasa.

Ulterior agresorul a fost identificat, într-un imobil din apropierea locului unde s-a produs incidentul şi, întrucât emana miros puternic de alcool, poliţiştii i-au cerut să-i însoţească la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Bărbatul, D.I.M. (44 de ani) a refuzat, motiv pentru care a fost necesară imobilizarea sa şi conducerea forţată la sediul poliţiei unde a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax