Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o benzinărie din Zlatna, terminat la poliție pentru un bărbat: S-a ales cu trei capete de acuzare. Ce a făcut

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Cenade as-a ales cu trei capete de acuzare după ce a provocat un scanadal într-o benzinărie din Zlatna. 

Din câte se pare între el și doi tineri a izbucnit un conflict, iar bărbatul a acționat. În urma acțiunilor a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi în 27 mai a fost dus în fața procurorilor din Alba Iulia. 

Motivul și starea de fapt au fost detaliate de polițiștii din Alba Iulia, într-un buletin de presă emis duminică, 28 mai.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 mai 2023, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din comuna Cenade, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În dimineața zilei de 26 mai, în timp ce se afla în incinta unei stații de carburanți din Zlatna, împreună cu un alt membru al familiei sale, pe fondul unui conflict avut cu doi tineri, din Zlatna, i-ar fi amenințat cu moartea și ar fi avariat caroseria autoturismului cu care aceștia se deplasau.

În cursul zilei de ieri, 27 mai, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax