Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandal într-o comună din Alba. Patru tineri reținuți, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice

Publicat

Patru bărbați din localitatea Cergău Mare, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținuți de polițiști. Pe fondul consumului de alcool, ar fi provocat scandal, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate.

Potrivit IPJ Alba, marți, 21 septembrie 2021, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față patru bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani, toți din localitatea Cergău Mare.

În 19 septembrie 2021, în jurul orei 23.00, în timp ce se aflau pe o stradă din localitate, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

Față de cei patru bărbați, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax