Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o comună din Alba: Trei persoane reținute, după ce au bătut un tânăr

Publicat

Trei tineri din Roșia de Secaș au fost reținuți de polițiști, după ce miercuri după-amiază l-au bătut pe un tânăr de 18 ani, în fața unui magazin din Ungurei.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 1 noiembrie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de trei tineri, de 34, 18 și 17 ani, din comuna Roșia de Secaș, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 1 noiembrie 2023, în timp ce se aflau în fața unui magazin din localitatea Ungurei, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu un tânăr de 18 ani, l-ar fi agresat și ar fi tulburat liniștea publică.

„În cursul zilei de joi, 2 noiembrie, cei 3 reținuți vor prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax