Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-o discotecă din Blaj. Patru tineri aflaţi sub „aburii” alcoolului s-au certat pentru fetele care au rămas în local

Publicat

Patru tineri din Blaj au fost sancţionaţi de jandarmi, după ce sâmbătă noaptea s-au certat într-o discotecă din municipiu pentru fetele care au mai rămas la distracţie în local. Din cauza consumului excesiv de alcool, aceştia au făcut scandal în discotecă, iar personalul localului a apelat la ajutorul jandarmilor pentru a-i potoli pe cei patru băieţi.

Florin B. (19 ani), Edmond N. (23 de ani), Ştefan C. (19 ani) şi Denis C. (18 ani) se aflau, sâmbătă, într-o discotecă amenajată în Parcul Avram Iancu din municipiul Blaj. În jurul orei 4.00 majoritatea fetelor au plecat, iar cele rămase erau intens disputate de băieţi.

Motivul care a dus şi la apariţia unor tensiuni între aceştia care, pe fondul consumului excesiv de alcool, au degenerat într-un scandal. Speriat, personalul discotecii a apelat la ajutorul jandarmilor care au intervenit de urgenţă, i-au potolit pe scandalagii şi au prevenit amplificarea violenţelor. Cei vinovaţi de producerea scandalului au fost identificaţi, dar pentru că atât ei cât şi martorii oculari se aflau în stare avansată de beţie şi erau incoerenţi nu au fost sancţionaţi pe loc, urmând ca sancţiunea să fie aplicată în termen de 6 luni de la săvârşirea faptei.

Luni, aceştia s-au prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj unde, în funcţie de vinovăţie au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris şi amendă. Valoarea totală a sancţiunilor pecuniare aplicate este de 600 de lei şi a fost împărţită, în mod egal, între trei dintre tineri. Denis C. de 18 ani s-a ales cu un avertisment scris şi, la fel ca şi celorlalţi, i s-a recomandat să evite pe viitor implicarea în astfel de situaţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax