Connect with us
Publicitate

AIUD

Scandal într-o familie din Aiud: Bărbat bătut de cei doi fii ai săi. Poliția le-a deschis dosar penal

Publicat

Doi tineri din Aiud, unul dintre ei minor, sunt cercetați penal pentru violență în familie după ce și-ar fi bătut tatăl.

Incidentul a fost reclamat la poliție în noaptea de duminică spre luni, de către un bărbat de 52 de ani din Aiud. Acesta a relatat că a fost agresat de către fiii săi.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi fii ai bărbatului, cu vârste de 17 și 24 de ani, și-ar fi lovit tatăl, cu pumnii și picioarele. Victima a primit îngrijiri medicale, fără să rămână internată în spital.

Față de cei doi agresori, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar pe numele lor au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru 5 zile, prin care le-a fost interzis să se apropie de tatăl lor.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax