Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-o familie din Alba Iulia. Jandarmii au amendat două persoane care s-au certat din cauza unui copil

Publicat

 masina jandarmiJandarmii au intervenit luni într-o gospodărie de pe strada Eleşteului din Alba Iulia pentru a aplana un conflict. Un bărbat şi o femeie s-au certat din cauza unui copil. Au fost amendaţi cu 400 de lei.

Intervenţia jandarmilor a fost solicitată la 112, luni, 22 februarie, la ora 16.20, de o persoană care a arătat faptul că în incinta unei locuinţe situată de pe strada Eleşteului din Alba Iulia izbucnise un scandal. Jandarmii au au acţionat pentru aplanarea conflictului, după care au efectuat verificări asupra împrejurărilor în care acesta s-a produs. A reieşit astfel că un bărbat în vârstă de 43 de ani, aflat în stare de ebrietate, i-a reproşat nepoatei sale, cu 25 de ani mai tânără, că nu-şi îngrijeşte suficient de bine fetiţa în vârstă de 3 ani. Locuinţele celor doi au o curte comună, iar de-a lungul timpului au mai fost protagoniştii unor scandaluri, chiar dacă nu de amploarea celui de faţă. De aceea, se pare, între ei există o stare de tensiune permanentă şi aproape orice întâlnire are potenţialul de a declanşa un episod violent. Aşa s-a întâmplat şi în cazul de faţă, când, fără să ţină seama de faptul că sunt văzuţi deopotrivă de ceilalţi membri de familie şi de vecini, cei doi s-au înjurat, s-au expus într-un mod indecent, s-au îmbrâncit şi s-au ameninţat cu bătaia, existând chiar posibilitatea apariţiei violenţei fizice.

Scandalagiii au fost îndrumaţi să apeleze la căi legale pentru rezolvarea problemelor personale, iar pentru scandal şi disconfortul provocat vecinilor au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax