Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o familie din Arieșeni: O tânără a sunat la 112 după ce a fost agresată de tatăl pus pe scandal. Ce a urmat

Publicat

Scandal în localitatea Arieșeni. Polițiștii au intervenit în la o familie din localitate după ce o tânără în vârstă de 21 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresată de tatăl său. 

După ce au ajuns la fața locului polițiștii au concluzionat că totul a început pe baza consumului de alcool din partea tatălui și a unor discuții în contradictoriu.

Incidentul a fost făcut public într-un comunicat de presă emis de polițiștii din Alba duminică, 2 iulie.

La data de 1 iulie 2023, în jurul orei 22.20, Secția 9 Poliție Rurală Câmpeni a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o tânără de 21 de ani, din Arieșeni, ar fi fost agresată de tatăl ei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de alcool, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Arieșeni, ar fi agresat-o pe fiica sa de 21 de ani.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care a fost evacuat din locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de persoana vătămată.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax