Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandal într-o familie din Bărăbanţ. A chemat jandarmii, ca să-i convingă pe copii să plece de acasă

Publicat

Un bărbat din cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia a sunat, duminică, la 112 şi a reclamat un conflict în familie. După ce echipajele de jandarmi au făcut două drumuri la aceeaşi adresă, pentru că primul apel s-a dovedit a fi fals, omul s-a ales cu amendă de 200 de lei.

Duminică seara, în jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmi a ajuns pe strada Stejarului din Bărăbanţ şi au încercat să aplaneze conflictul sesizat. Însă aceştia au constatat că bărbatul care a apelat la forţele de ordine dorea, de fapt, să-i convingă pe copiii săi să plece de acasă, iar el să poată dormi liniştit. Aflat în vădită stare de ebrietate, acesta s-a ales cu avertiment scris.

După trei ore, jandarmii au fost chemaţi din nou la adresa din Bărăbanţ, de data aceasta de către fiica bărbatului. Capul familiei nu renunţase să-i ameninţe verbal pe copii, solicitându-le să plece de acasă. Oamenii legii au intervenit pentru aplanarea conflictului, au prevenit apariţia unor agresiuni fizice, i-au explicat bărbatului care sunt consecinţele faptelor sale şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax