Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Scandal într-o familie din Bistra. Bărbat reținut de poliție, după ce și-a lovit tatăl. Ce s-a întâmplat

Publicat

Scandal într-o familie din Bistra. Un bărbat a fost reținut de poliție, după ce și-ar fi lovit tatăl. Acesta avea ordin de protecție eliberat pe numele său din iulie și nu l-a respectat.

Potrivit IPJ Alba, joi, 3 octombrie, polițiștii Secției 9 de Poliție Rurală Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Bistra. Acesta este cercetat pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violență în familie.

Din primele cercetări, a reieșit că, joi, bărbatul de 40 de ani, s-ar fi deplasat la locuința tatălui său, în vârstă de 66 de ani, din localitatea Bistra. Pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, l-ar fi lovit cu un obiect contondent peste o mână.

Acesta a încălcat măsurile dispuse printr-un ordin de protecție, emis de Judecătoria Câmpeni. Era obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de tatăl său precum și față de locuința acestuia, pe o perioadă de 4 luni, începând cu data de 3 iulie 2024.

Bărbatul de 40 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate