Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o familie din Bistra: O femeie a apelat la poliție după ce a fost agresată de soț. Ce au făcut oamenii legii

Publicat

O femeie din Bistra a anunțat polițiștii după ce a fost amenințată și agresată de către soț. La fașa locului s-au deplasat polițiștii și au emis pe numele bărbatului un ordin de protecție provizoriu. 

Cazul a fost mediatizat de reprezentații IPJ Alba într-un comunicat de presă emis joi, 15 iunie. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 iunie 2023, în jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bistra au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani, din comuna Bistra, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Bistra, bărbatul și-ar fi amenințat soția cu acte de violență și ar fi agresat-o fizic, fără a-i provoca leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax