Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-o familie din Blaj, aplanat de jandarmi. Un tânăr s-a certat cu soacra şi cumnata, din cauza banilor

Publicat

masini jandarmi Jandarmii au intervenit luni pentru aplanarea unui conflict iscat într-o familie din Blaj. Un bărbat s-a certat cu soacra şi cumnata sa, care i-au cerut bani şi nu i-au permis soţiei şi copilului, în vârstă de 1 an, să-l însoţească. La final, cele două femei au fost sancţionate.

Incidentul s-a petrecut luni, 8 februarie, pe strada Livezii din municipiul Blaj şi a fost semnalat prin apel la 112. Întors în ţară după o perioadă de aproximativ 3 luni petrecută în Franţa, un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a deplasat la domiciliul soacrei pentru a-şi întâlni soţia şi copilul. După momentul revederii, a dorit ca, împreună cu familia, să se deplaseze la locuinţa părinţilor săi, situată în localitatea Şona. Pe motiv că în perioada în care s-a aflat în străinătate i-au îngrijit soţia şi copilul în vârstă de un an, soacra şi cumnata i-au cerut să le dea o parte din banii câştigaţi. Bărbatul a refuzat şi, pe acest fond, cele două nu i-au permis soţiei să-l însoţească, deşi femeia este majoră şi şi-a exprimat dorinţa ca, împreună cu fiul ei, să-şi urmeze soţul.

Scandalul care a urmat a atras atenţia vecinilor, iar unul dintre aceştia a alertat jandarmii. Un echipaj de jandarmerie a intervenit oportun, a prevenit escaladarea violenţelor şi a aplanat conflictul. Principale vinovate au fost găsite soacra şi cumnata bărbatului, cele două fiind sancţionate contravenţional cu avertisment, respectiv amendă în valoare de 300 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax