Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o familie din Ighiu. Un tânăr și-a lovit tatăl în cap cu un obiect metalic

Publicat

bataie

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Ighiu a fost reținut după ce și-a agresat tatăl. Acesta, în urma unor discuții contradictorii și-a lovit tatăl cu un obiect metalic în zona capului.

Agresorul va fi prezentat în fața magistraților, iar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili toate împrejurările săvârșirii faptei.

Potrivit IPJ Alba, în 8 decembrie 2019, în jurul orei 09,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comuna Ighiu un bărbat a fost agresat de către fiul său.

Din primele cercetări a rezultat că între bărbatul de 57 de ani și fiul său, în vârstă de 29 de ani, ar fi avut loc o discuție contradictorie, împrejurare în care tatăl ar fi fost lovit cu un obiect metalic în zona capului.

Victima a fost transportată la spital, iar potrivit concluziilor medico-legale are nevoie de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca în cursul zilei de azi, 9 decembrie, să fie prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax