Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-o familie din Săliștea: Bărbat agresat și amenințat de propriul fiu. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

Un bărbat din Săliștea, județul Alba, a fost agresat fizic și amenințat de fiul său. Scandalagiul se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar incidentul a avut loc marți, 12 decembrie. Polițiștii au emis ordin de protecție și au deschis dosar penal pe numele tânărului de 26 de ani.

Potrivit IPJ Alba, marți, 12 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, de către o femeie de 46 de ani, din comuna Săliștea, județul Alba, cu privire la faptul că soțul ei este victima unei infracțiuni.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, din comuna Săliștea, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul de 53 de ani ar fi fost agresat fizic și amenințat de către fiul său, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

„Pe numele tânărului de 26 de ani, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Czako carol

    miercuri, 13.12.2023 at 14:50

    Cum l-ai educat ,ada i-l ai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax