Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o familie din Vidra: Un bărbat și atacat ginerele cu un cuțit. Victima a ajuns la spital, iar atacatorul la poliție

Publicat

Un scandal a avut loc într-o locuință din Vidra, joi, 12 septembrie. Un bărbat în vârstă de 65 de ani și-a atacat ginerele cu un cuțit. În urma atacului victima a ajuns la spital, iar atacatorul la poliție. 

Cazul a fost făcut public de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 13 septembrie 2024.

Potrivit IPJ Alba, la data de 12 septembrie 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comuna Vidra a avut loc un conflict, iar o persoană a suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat de 65 de ani i-ar fi provocat ginerelui său, în vârstă de 41 de ani, leziuni în zona abdomenului și al spatelui, cu un obiect ascuțit.

Victima a fost transportată la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Față de agresor, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate