Connect with us
Publicitate

CUGIR

Scandal într-o familie din Vinerea: o femeie agresată de soț i-a distrus acestuia mașina. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Vinerea, județul Alba, s-a ales luni cu dosar penal și cu ordin de protecție după ce și-a agresat soția.

Femeia s-a răzbunat pe soțul ei și i-ar fi distrus mașina acestuia. Polițiștii au deschis dosar penal și pe numele femeii.

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 septembrie 2023, polițiștii din Cugir au fost sesizați, de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Vinerea, județul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locuința de domiciliu, din localitatea Vinerea, a fost victima unei infracțiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în urma unui conflict avut cu soția sa, în care bărbatul ar fi agresat-o fizic, pe femeie, aceasta i-ar fi distrus mașina bărbatului, prin lovire cu un obiect contondent.

Pe numele bărbatului de 35 de ani, a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile și a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar pe numele femeii de 31 de ani, a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax