Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Scandal într-o gospodărie din Scărișoara. Bărbat evacuat din locuință, după ce și-a amenințat partenera și a distrus bunuri

Publicat

Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și amenințare, la Scărișoara, după ce și-a amenințat partera și a distrus bunuri din casă. A fost îndepărtat din locuința comună.

Potrivit IPJ Alba, duminică, 26 martie, polițiștii din Câmpeni au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani, din comuna Scărișoara, cu privire la faptul că a fost amenințată de concubin, iar acesta ar fi distrus mai multe bunuri din locuință.

Din primele cercetări efectuat de polițiști, a rezultat că sâmbătă, 25 martie, în jurul orei 9.00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi distrus mai multe bunuri din locuință, printre care produse electrocasnice și și-ar fi amenințat soția cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună, fiindu-i interzis să se apropie de partenera sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax