Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o localitate din Alba, oprit de luptătorii SAS. Motivul pentru care un bărbat s-a înarmat cu un topor

Publicat

Un bărbat care locuiește în Târtăria a fost imobilizat de luptătorii de la SAS, după ce a provocat un scandal pe străzile din comună. Scandalul s-a petrecut în data de 19 iunie, în jurul orei 20.00. 

Atunci, bărbatul după ce a consumat băutură s-a înarmat cu un topor și a ieșit pe stradă. Acesta a devenit agresiv față de două persoane din comună, și a fost nevoie de intervenția luptătorilor de la SAS pentru a-l imobiliza și calma. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 20 iunie 2024.

La data de 19 iunie 2024, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană face scandal, pe raza localității Tărtăria, comuna Săliștea.

S-a înarmat cu un topor

Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări efectuat de polițiști, a rezultat că un bărbat de 35 de ani, din Teiuș, care locuiește fără forme legale pe raza localității Tărtăria, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii avute cu două persoane din localitate, în timp ce se afla pe o stradă, ar fi devenit agresiv fizic și verbal și le-ar fi amenințat, cu moartea, folosindu-se de un topor pe care-l avea asupra sa.

Cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca în cursul zilei de azi, 20 iunie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax