Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-o locuință din Alba Iulia. Ordin de protecție provizoriu emis pe numele unui bărbat care și-ar fi agresat soția

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia și-a agresat soția în vârstă de 54 de ani, dis de dimineață. Un ordin de protecție provizoriu a fost emis pe numele acestuia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 iunie 2023, în jurul orei 08.40, o femeie de 54 de ani, din municipiul Alba Iulia, a alertat autoritățile cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul său.

Din primele certări efectuat de polițiști, a rezultat vă, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, ar fi agresat-o pe reclamantă.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, față de bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care a fost evacuat din locuința comună și i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax