Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-o locuință din Sebeș. Un bărbat și-a bătut iubita și pe sora acesteia. Poliția i-a deschis dosar penal

Publicat

agresiune

Polițiștii din Sebeș au emis ordin de protecție provizoriu împotriva unui tânăr care și-a agresat concubina si pe sora acesteia. Scandalul s-a petrecut duminică, pe strada Macului din Sebeș.

Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 11.44, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Macului s-a produs un scandal.

Polițiștii au intervenit și au aplanat conflictul, iar în urma cercetărilor efectuate au constatat că un bărbat de 27 de ani și-a agresat concubina și pe sora acesteia, o tânără de 33 de ani, din Sebeș, care a intervenit pentru a o apăra.

Față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis, pe numele său și un ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de concubina sa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax