Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-un autobuz din Alba Iulia. Dosar penal pentru un bărbat violent care a atacat cu spray lacrimogen un șofer STP

Publicat

Un om al străzii a agresat miercuri mai multe persoane pe stradă și a atacat un șofer de autobuz STP și pe pasagerii din vehicul cu spray lacrimogen. Din spusele martorilor bărbatul locuiește în fostul cinema Columna alături de mai multe persoane. Locuitorii din zonă declară că nu se mai simt în siguranță și că bărbatul agresează verbal deseori  persoanele din zonă. Din primele informații bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Miercuri, în jurul orei 18:50, un om al străzii aflat în stare de ebrietare, care locuiește ilegal în fostul Cinema Columna, a avut mai multe ieșiri violente față de de persoanele de pe stradă, și la scurt timp a atacat un șofer STP și călătorii din autobuz cu spray lacrimogen.

Conform martorilor oculari, în jurul orei 18:50 bărbatul ce se afla sub influența băuturilor alcoolice a ieșit din fostul cinema Columna și a început să agreseze verbal oamenii de pe stradă.

A oprit o familie de tineri și le-ar fi cerut un leu, iar când aceștia au refuzat să îi ofere bani bărbatul a început să le adreseze injurii și să aibă un comportament violent, declară martorii.

La scurt timp în jurul orei 19:15, bărbatul s-a urcat într-un autobuz STP și a început să asculte muzică deranjând toți pasagerii din autovehicul.

În stația de autobuz din cartierul Ampoi 3 un pasager i-a cerut bărbatului să oprească muzica, dar cel din urmă a reacționat violent. Șoferul de autobuz a intervenit și cu ajutorul pasagerului l-au dat jos din autobuz.

Bărbatul violent s-a întros în autobuz unde a dat cu spray lacrimogen înspre șoferul SPT. În mijlocul de transport în comun se aflau mai mulți pasageri printre care și trei copii mici.

„Astăzi, în jurul orei 19:15, într-un autobuz STP, un bărbat a ascultat manele la maxim, deranjând pasagerii care se aflau în acel autobuz. La stația de autobuz din cartierul Ampoi 3, un pasager i-a spus bărbatului să oprească muzica, dar el a făcut scandal și a refuzat să oprească muzica, mai apoi, a venit și șoferul autobuzului și l-a întrebat dacă are bilet, respectivul nu avea bilet la îndemână.  Șofer și respectivul pasager l-au dat cu greu pe acel individ afară din autobuz, iar individul s-a întors și a dat cu spray lacrimogen în autobuz, iar eu, șoferul și pasagerii care erau în autobuz la acel moment, am avut usturimi la nivelul ochilor, nasului și gurii, iar ochii au fost lăcrimați. În acel moment, în autobuz erau și trei copii mici. Individul care a provocat scandalul a fugit într-un parc de joacă din apropiere, dar a fost prins de câțiva oameni, iar în acel moment a trecut și un polițist și mai apoi s-a rezolvat totul.” a declarat un tânăr care se afla în autobuz în timpul incidentului.

După ce a provocat scandalul individul a fugit într-un parc din apropierea stației, dar a fost prins de mai mulți cetățeni și predat unui polițist ce se afla prin zonă.

Din primele informații, bărbatului i-a s-a întocmit dosar pental pentru loviri și alte violențe.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax