Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-un bar din Alba Iulia: DJ-ul unui chef prelungit de la localul „La Poarta” a fost luat la bătaie și dus cu salvarea

Publicat

După ce o noapte întreagă s-a sărbătorit „Un an de la deschiderea localului La Poarta”, situat lângă Poarta I a Cetății Alba Carolina, la ora 6 dimineața, în tonuri de muzică de club amplificată la maxim, în incinta localului s-a iscat o bătaie în urma căreia DJ-ul party-ului aniversar a fost dus cu salvarea la spital, după ce a fost luat la pumni și picioare de câțiva „fani”. Iubita DJ-ului a fost cea care a sunat la 112 ca să anunțe incidentul și să cheme ambulanța. O echipă de jandarmi a intervenit în jurul orei 6.30 pentru a-i potoli pe cei implicați în scandal. Oamenii de ordine au aplicat și o amendă de 500 lei pentru depășirea programului de funcționare a localului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Cosmin Jurcoveț, scandalul s-a produs în incinta localului respectiv, între mai multe persoane, sâmbătă dimineață în jurul orei 6.30. Un echipaj de jandarmi a intervenit oportun pentru a aplana scandalul. În urma mai multor loviri primite în timpul conflictului, doi tineri au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, pentru îngrijiri.

Jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare existând suspiciunea rezonabilă că a fost săvârșită infracțiunea de lovire și alte violențe. Procesul verbal a fost predat la politie, ca act de sesizare, pentru cercetări. În funcție de rezultatele examenului medico-legal al victimelor, se va proceda la încadrarea faptei și luarea măsurilor adecvate.

Totodată, a fost aplicată o amendă de 500 lei persoanei de la bar, pentru depășirea programului de funcționare, stabilit până la ora 3.00.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, măsurile ce vor fi luate în acest caz depind de numărul de zile de spitalizare a victimelor, în funcție de care faptele vor fi încadrate ca „lovire și alte violențe” sau „vătămare corporală”.  „A fost intervenția jandarmilor, ei au constatat situația de la fața locului. Dosarul urmează să fie înaintat Poliției și urmează cercetări”.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Alba, cei doi tineri s-au prezentat cu echimoze în zona facială și contuzii. Unul dintre ei a părăsit deja spitalul, iar celălalt a rămas pentru examinare mai amănunțită, în urma rezultatelor mărite ale unor analize.

Deși este amplasat într-o zonă rezidențială, iar una dintre laturile imobilului este vecină cu cea a Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba, firma care patronează „La Poarta” a obținut avizele de funcționare și i s-a aprobat un program de noapte, până la ora 3 dimineața. Chiar și managerul Spitalului de Urgentă și-a dat avizul pe documentele de autorizare  ale localului,  justificându-și gestul cu faptul că a făcut-o la presiunea directorului general al DSP Horea Timiș, actualmente consilier al ministrului sănătății.

UPDATE: Poliția putea preveni scandalul. Nu ar mai fi avut loc dacă agenții de la ordine și liniște publică își făceau treaba

„Un an cu La Poarta” au simțit pe pielea lor și locatarii imobilelor vecine cu localul de noapte. Un an în care care au făcut, fără rezultat, nenumărate plângeri pentru nopțile gălăgioase sau pentru ieșirile stradale ale clienților localului. Ultima sesizare la 112 a fost făcută la chiar în noaptea cu pricina, la ora 3,30, la jumătate de oră după ce, potrivit ”programului de funcționare”, localul ar fi trebuit să fie închis. În urma apelului s-a prezentat un echipaj al poliției. După plecarea polițiștilor, volumul muzicii a fost redus circa 30 minute, fără a fi oprită activitatea barului,  după care cheful a fost reluat până la sosirea jandarmilor la ora 6,30 dimineața.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Bogdan

    sâmbătă, 15.02.2014 at 16:13

    Nu ne cerem dreptul la replica , dar , intradevar fiind 1 an de la deschiderea barului petrecerea s-a prelungit pana dimineata in jurul orei 5:30 dupa care la insistentele personalului ca ultimi clienti sa paraseasca localul , acestea au considerat-o ca o ofensa adusa lor , totodata fiind cunoscuti in Alba ca scandalagi , si-au varsat nervi pe Dj care efectiv nici macar nu ii cunostea pe agresori.
    In ceea ce priveste articolul de mai sus , prin care ne sunt aduse acuzatii ca am fi obtinut avizele de functionare pe pile sau la insistente de tot felul de culori politice , tin sa va spunem ca sunt total nefondate acele acuzatii , reamintim aici ca suntem invecinati cu : 1 restaurant deschis mai bine de 20 ani , 1 bar-terasa deschis mai bine de 20 ani , 1 magazin de suveniruri in curs de deschidere , 1 alimentara deschisa de peste 10 ani , in apropiere un alt bar deschis de mai bine de 6 ani , un spital de boli infectioase , 1 mini fabrica de procesare a inghetatei deschisa de 20 ani , 1 tipografie odata cu revolutia deschisa , un motel ….. unde este acea zona rezidentiala totusi????
    Sa bagi de vina e usor in ziua de azi , se intampla lucruri de tot felul , dar sa scoti povesti si sa mai le si umflii e de badjocora .
    Ne cerem incaodata scuze celor pe care i-am deranjat si rugam redactorului articolului sa se lege mai mult de persoanele care au iscat acest scandal , nu sa scrie de NOI ca si cum noi suntem cei mai mari infractori , totusi noi asiguram cateva locuri de munca si vrem sa sustinem orasul in atragerea de turisti prin organizarea a diferite evenimente .

  2. Lucifer

    sâmbătă, 15.02.2014 at 20:31

    Nu inteleg de ce va cereti scuze cand stiti ca jurnalistii din municipiu :)) nu au subiecte si scriu despre orice intamplare banala in marile orase si care de fapt nu s-a soldat decat cu presupuneri si posibile urmari

  3. mdda

    sâmbătă, 15.02.2014 at 20:52

    Asa multi locatari sunt in zona localului , poate erau in motelul de langa local !

  4. emilia

    sâmbătă, 15.02.2014 at 23:17

    Nici daca a plecat Horea Timis nu aveti liniste. Nota 10 pentru fabulatie!!!
    Bine ca ti-a fost rusine sa te semnezi.

  5. alin

    duminică, 16.02.2014 at 23:31

    Astfel de avize se dau la comanda politica!
    Pana cand la sefia institutiilor care dau avize se vor afla niste politruci si neprofesionisti, vom avea asfel de scandaluri care ne tulbura linistea zi de zi si noapte de noapte!

  6. cosmin

    luni, 17.02.2014 at 07:17

    Ganditi-va ca de un an de zile, in saloanele sectiei de infectioase, bolnavii se „odihnesc” pe muzica acestui patron ******, *******! Normal ca a primit avize de la slugile politice!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate