Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-un bar din Alba Iulia, în zona Pieței Cetate. Patru bărbați în stare de ebrietate s-au luat la bătaie și au distrus bunuri din local

Publicat

tineri

Trei tineri și un bărbat de 40 de ani s-au bătut sâmbătă noaptea într-un local din zona Pieței Cetate din Alba Iulia. Scandalul spontan s-a produs pe fondul consumului de alcool, iar aceștia au distrus mai multe bunuri.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUA 112, sâmbătă, în jurul orei 3.43, cu privire la faptul că la un local din zona Pieţei Cetate din municipiul Alba Iulia s-a produs un scandal.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliţie şi, pentru că scandalagiii nu s-au supus somaţiei oamenilor legii de a opri conflictul, i-au imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între C.D.C., de 20 de ani din Boldeşti Scăieni (Prahova), G.A., de 25 de ani din Ocna Mureş, S.N.A., 40 de ani şi C.S., de 20 de ani, din Alba Iulia, aflați sub influența băuturilor alcoolice, a izbucnit un conflict în timpul căruia s-au lovit reciproc și au produs pagube localului, au spart sticle şi au distrus mobilierul din bar.

Doi dintre bărbații implicaţi în scandal au fost conduşi la spitalul din Alba Iulia unde au fost diagnosticaţi şi au primit îngrijiri medicale, prezentând contuzii, plăgi tăiate şi escoriații, precum şi stare de ebrietate.

G.A. a continuat să se manifeste violent inclusiv după conducerea lui la sediul poliţiei, motiv pentru care pe numele său au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de sfidarea organelor judiciare.

De asemenea, în sarcina lui G.A. şi a celorlalţi participanţi la scandal, a fost reţinută fapta de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de C.D.C., G.A. şi C.S. a fost luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax