Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-un bar din Alba Iulia: Tânăr lovit cu pumnii de un bărbat de 30 de ani

Publicat

Poliţiştii au descins, în noaptea de vineri spre sâmbătă în localul „Enjoy” din Alba Iulia, după ce au fos chemaţi să aplaneze un conflict izbucnit între doi clienţi ai barului. Un tânăr de 21 de ani a fost lovit cu pumnii de un bărbat de 30 de ani, iar în încăierare au fost produse pagube de 500 de lei. Bărbatul este cercetat pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112, sâmbătă, 9 februarie, la ora 0032, de către administratorul localului public situat pe Bdul Transilvaniei din Alba Iulia, cu privire la faptul că s-a produs un scandal.

Echipa de siguranţă publică deplasată la locul evenimentului a intervenit pentru aplanarea scandalului şi l-a identificat pe D.I.I. (30 de ani), din Alba Iulia, bărbatul care a provocat scandalul şi care l-a lovit cu pumnii pe un tânăr de 21 de ani, din municipiu.

În timpul scandalului au fost răsturnate două mese din local şi au fost sparte sticle, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 500 de lei.

Faţă de D.I.I., a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit unor martori, în scandal au fost implicate mai multe persoane. Trei dintre clienţii barului au fost transportaţi la poliţie, după ce, iniţial, s-ar fi împotrivit acestei măsuri, pentru care a fost necesară acţiunea forţelor de intervenţie.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate