Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-un bloc de pe strada Arieşului: Un bărbat s-a făcut „foc şi pară” pentru că fosta concubină nu a vrut să îl primească în casă. Jandarmii l-au calmat şi sancţionat

Publicat

Duminică seara, un bărbat din Alba Iulia a vrut să intre cu forţa în apartamentul fostei concubine. Acesta s-a supărat pe femeie pentru că nu a vrut să îl primească în casă. Un locatar al blocului de pe strada Arieşului, a chemat un echipaj al jandarmeriei pentru a calma „spiritele”. Scandalagiul a fost dus la sediul jandarmeriei, unde a fost sancţionat şi cu 500 de lei.

Duminică seara, la ora 23.15, printr-un apel la 112, pe strada Arieşului din Alba Iulia a fost solicitat ajutor din partea jandarmilor, deoarece un necunoscut făcea gălăgie în scara blocului şi forţa uşa unui apartament. Spre locul indicat, s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care l-a depistat pe vinovat, L.P. ( 46 de ani ), din Alba Iulia.

Acesta, aflat în stare avansată de ebrietate, urla, înjura şi bătea cu pumnii în uşa apartamentului unde, se pare, locuieşte fosta sa concubină. La vederea jandarmilor şi-a făcut apariţia şi femeia şi le-a relatat că nu este prima dată când bărbatul recurge la un astfel de comportament.

Pentru a nu se face de râs în faţa vecinilor, de fiecare dată l-a lăsat în casă, iar acesta, în opinia sa, şi-a făcut un obicei în a provoca scandal în vederea accesului în locuinţă.

Extrem de nervos şi incoerent în vorbire bărbatul a refuzat orice colaborare cu echipajul de jandarmerie, drept pentru care a fost invitat la sediul Jandarmeriei Alba unde s-a calmat, şi-a recunoscut vinovăţia şi conştientizat consecinţele faptei sale.

Printre consecinţe se numără şi amenda contravenţională în valoare de 500 de lei cu care a fost sancţionat, care, poate, va constitui un motiv în plus pentru revizuirea comportamentului.

foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax