Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-un local din Alba Iulia. Un tânăr a fost bătut după ce a avut o altercație cu două femei

Publicat

bataie

Un tânăr de 23 de ani, din Săsciori a provocat în noaptea de sâmbătă spre duminică, un scandal într-un local din capătul Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, care s-a terminat cu o bătaie.

Potrivit IPJ Alba, tânărul care se afla sub influența băuturilor alcoolice avea un briceag asupra sa și mai era însoțit de către un prieten.

Acesta ar fi avut o altercație cu două tinere iar în apărarea acestora ar fi sărit alți trei tineri care i-au lovit pe cei doi agresori cu pumnii și picioarele. În timpul scandalului tânărul ar fi încercat să folosească briceagul pe care îl avea asupra sa.

În urma scandalului polițiștii au deschis un dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr din comuna Săsciori, care a provocat un scandal într-ul local public din municipiu. Era sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea asupra sa un briceag.

În noaptea de 20/21 aprilie 2019, poliţiştii din Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină la un scandal ce a avut loc la un local public din oraş, în urma căruia mai multe persoane şi-au aplicat reciproc lovituri.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 03.30, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Loman, în timp ce se afla împreună cu un prieten, în vârstă de 21 de ani, într-un local public din Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi avut o altercaţie cu două tinere.

În timpul altercaţiei, tânărul de 23 de ani ar fi încercat să folosească un briceag ce-l avea asupra sa.

În ajutorul fetelor ar fi sărit alţi 3 tineri aflaţi în local, care le-ar fi aplicat celor doi agresori mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care, faţă de persoanele implicate în scandal, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

În plus, faţă de tânărul de 23 de ani, cercetările sunt continuate şi sub aspectul săvârşi infracțiunii de port sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

La data de 21 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale au luat faţă de acesta măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax