Connect with us
Publicitate

ABRUD

Scandal într-un local din Abrud. Un bărbat a fost reținut, după ce a lovit doi clienți

Publicat

Un bărbat de 30 de ani din Abrud a fost reținut luni, 21 august 2023, fiind acuzat că în noaptea de duminică spre luni a lovit doi bărbați aflați într-un local din oraș.

Potrivit IPJ Alba, luni, 21 august, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Abrud au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din Abrud, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20 spre 21 august, în timp ce se afla într-un local public din orașul Abrud, s-ar fi manifestat agresiv față de doi clienți ai localului, creându-le și celorlalți clienți o stare de temere.

În urma incidentului a rezultat rezultat rănirea ușoară a celor două persoane, fără a fi nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

În cursul zilei de marți, 22 august, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax