Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandal într-un local din Alba Iulia, aplanat de oamenii legii

Publicat

Un echipaj de jandarmerie a intervenit, duminică noaptea, în incinta unui local din zona Cetate a municipiului Alba Iulia, pentru aplanarea unui scandal. La faţa locului, jandarmii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, între Ion C., de 21 de ani, din Boz şi Cătălin F., de 28 de ani, din Alba Iulia izbucnise un conflict spontan, presărat cu injurii, expresii jignitoare şi îmbrânceli reciproce.

Jandarmii au pus capăt incidentului, prevenind apariţia unor fapte de natură penală, activitatea  localului fiind reluată în condiţii normale. Pentru fapta săvârşită, Ion C. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, iar Cătălin F. – cu avertisment scris, comportamentul acestora urmând să fie monitorizat.

„Pentru prevenirea apariţiei unor astfel de fapte, reamintim că servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei. Mai mult, dacă se constată o repetare a acestei fapte, se poate dispune măsura suspendării activităţii localului public pe o perioadă cuprinsă între 10 şi 30 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, Ovidiu Jurcoveţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax