Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandal într-un local din Cugir. Un bărbat de 49 de ani a ajuns la spital cu plagă tăiată în zona capului

Publicat

tineri

Un bărbat de 49 de ani din Cugir a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce s-a luat la bătaie cu un tânăr, într-un local din Cugir. S-a lovit cu un ciob de sticlă, în zona capului, dar nu a rămas internat. În schimb, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii publice.

În data 20.05.2012, ora 3.20, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, într-un local public din Cugir, s-a produs un conflict între doi clienţi, în urma căruia unul suferit leziuni corporale.

În jurul orei 3.00, între F.I.P. (49 de ani) şi  C.A. (23 de ani), s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia C.A. a fost lovit cu o bâtă, în zona corpului şi a membrelor, după care cei doi s-au îmbrâncit şi au căzut peste o masă cu pahare. F.I.P. s-a tăiat cu un ciob de sticlă, suferind o leziune în zona capului. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Cugir, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat.

Faţă de cei doi bărbaţi implicaţi în scandal au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax