Connect with us
Publicitate

CUGIR

Scandal într-un local din Cugir. Un tânăr reținut, după ce ar fi bătut un bărbat cu pumnii și picioarele

Publicat

politie noaptea

Un scandal a avut loc într-un local din Cugir, în seara zilei de 12 octombrie. Potrivit polițiștilor care anchetează cauza, un  tânăr de 33 de ani, l-ar fi bătut cu pumnii și picioarele pe un alt bărbat de 52 de ani. Bărbatul care a provocat scandalul, a fost reținut pentru 24 ore și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 octombrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 octombrie, în timp ce se afla în zona unui local public din oraș, l-ar fi agresat pe un bărbat de 52 de ani, din Cugir, aplicându-i lovituri cu pumnii și picioarele.

Polițiștii continuă investigațiile, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax