Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL într-un local pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Un tânăr BEAT a ameninţat clienţii şi a spart pahare şi ghivece de flori

Publicat

scandal bar Un bărbat de 35 de ani din Alba Iulia, a băut peste măsură și a provocat un scandal într-un local de pe Bulevardul Transilvaniei din oraș. Luni noaptea acesta a adresat amenințări personalului localului și a distrus mai multe pahare și ghivece de flori, pe care le-a aruncat afară. Poliţiştii din Alba Iulia îl cercetează penal pe bărbat.

Luni noaptea, în jurul orelor 04.23, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112 de către administratorul unui local public situat pe B-dul Transilvaniei din cu privire la faptul că un client al localului a provocat un scandal.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că C.D.G., de 35 de ani, din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat ameninţări personalului localului şi a distrus mai multe pahare şi ghivece de flori, aruncându-le pe trotuarul din fata localului.

Prejudiciul cauzat de bărbat a fost estimat la suma de 300 de lei. Faţă de C.D.G. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax