Connect with us
Publicitate

CUGIR

Scandal într-un local public din Cugir. Un bărbat de 40 de ani a fost reținut de polițiști

Publicat

Un bărbat de 40 de ani din Cugir a fost reținut în urma unui scandal petrecut într-un local public din oraș. Bărbatul ar fi distrus bunuri și ar fi amenințat altă persoană.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 30 noiembrie, Polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 40 de ani, din Cugir, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și amenințare.

În timp ce se afla într-un local public din Cugir, ar fi provocat scandal, ar fi distrus bunuri din interiorul localului și ar fi amenințat, cu acte de violență, un bărbat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax