Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal într-un motel din Alba Iulia. Bărbat lovit cu pumnii de un fost angajat, pe motiv că nu-i plătise banii pentru serviciile prestate

Publicat

tineri

Un bărbat de 31 de ani din comuna Pucioasa, judeţul Dâmboviţa este cercetat penal pentru lovire, după ce şi-a agresat fostul angajator, într-un motel de la ieşire din Alba Iulia spre Cluj. Supărat că nu a primit banii pentru serviciile prestate, acesta l-a lovit pe fostul şef cu pumnii în faţă.

Scandalul a fost semnalat la 112, duminică, în jurul orei 17.00. Jandarmii au identificat un bărbat de 35 de ani din Tulcea, care prezenta multiple urme de lovituri în zona feţei. Acesta le-a declarat că rănile i-au fost provocate de un cunoscut, pe timpul unui conflict spontan referitor la plata unei sume de bani. Agresorul a fost identificat ca fiind Vasile D. (31 de ani) domiciliat localitatea Pucioasa, judeţul Dâmboviţa. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a motivat că şi-a lovit partenerul de discuţie deoarece acesta a refuzat să-i plătească banii cuveniţi pentru serviciile prestate.

Victima a fost îndrumată spre UPU Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar  agresorul a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba. Pe numele lui au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Potrivit unor surse, conflictul s-a petrecut la motelul „Romcan”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax