Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal într-un sat din Alba: Femeie agresată de partener, pe stradă. Ce măsuri au luat polițiștii

Publicat

Un bărbat s-a ales cu dosar penal în urma unui scandal petrecut pe o stradă din satul Dumitra. Și-ar fi agresat partenera, trântind-o la pământ. 

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 21 februarie, în jurul orei 11.15, polițiștii Postului de Poliție Sântimbru au fost sesizați cu privire la faptul că

  • pe o stradă din localitatea Dumitra, comuna Sântimbru, o femeie ar fi fost agresată.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un bărbat de 46 de ani, din localitate, ar fi agresat-o pe concubina sa, o femeie în vârstă de 47 de ani, trântind-o la pământ.

„În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emitea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de partenera sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax