Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la staţia OMV din Alba Iulia, la ieşire spre Cluj. Doi bărbaţi au fost sancţionaţi de jandarmi

Publicat

Doi bărbaţi din Alba Iulia au fost amendaţi de jandarmi după ce au provocat un scandal în incinta staţiei de carburanţi OMV de pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu. Pe fondul consumului de alcool, cei doi au iscat un scandal, după ce nu s-au putut pune de acord care dintre ei să achite consumaţia şi au sfârşit dând explicaţii oamenilor legii.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 21.00, în barul amenajat în staţia de alimentare cu carburanţi şi i-a avut ca protagonişti pe Florin S. (26 de ani) şi Mircea C. (44 de ani), ambii domiciliaţi în Alba Iulia.

Sursa neînţelegerilor dintre cei doi a fost încălcarea acordului de a-şi plăti unul altuia consumaţia, unul dintre bărbaţi refuzând să mai “ dea un rând”, după ce în prealabil a consumat alcool în contul celuilalt. Refuzul a fost urmat de injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte violenţă, care au dus la indignarea celorlalţi clienţi şi la perturbarea activităţii localului.

Intervenţia echipajului de jandarmerie a pus capăt incidentului, a prevenit apariţia unor fapte de natură penală şi a permis reluarea activităţii în condiţii normale. Pentru fapta săvârşită, cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, Mircea C. cu avertisment scris, iar Florin S. cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax