Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între chiriașii și proprietarul unui apartament de pe strada Arieșului din Alba Iulia. Jandarmii au intervenit și i-au amendat

Publicat

Un scandal izbucnit între chiriaşii şi proprietarul unui apartament dintr-un bloc situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia a necesitat intervenţia de urgenţă a jandarmilor. Doi bărbaţi şi o femeie, aflaţi în avansată stare de ebrietate, au fost sancţionaţi contravenţional.

De mai mult timp, Ligia Z. de 56 de ani locuieşte cu chirie în apartamentul lui Adrian M., de 51 de ani. Alături de femeie, în acelaşi apartament se mai află un chiriaş, Liviu P. de 46 de ani , bărbat cu care, se pare, aceasta se ceartă periodic. Exasperată de persistenţa acestei stări conflictuale, după ce şi-a făcut curaj cu câteva pahare de băutură, marţi, 27 mai, i-a solicitat proprietarului să-l evacueze pe colegul de chirie. Demersul a avut ca urmare izbucnirea unui scandal, iniţial între chiriaşă şi proprietar, căruia, ulterior, i s-a alăturat şi Liviu P.

La ora 17.00, chemaţi de vecini, jandarmii au intervenit, i-au potolit şi i-au sancţionat contravenţional: Ligia Z. şi Adrian M cu câte o amendă în valoare de 300 de lei, iar Liviu P. cu amendă în valoare de 200 de lei. În plus, pentru că femeia se afla în avansată stare de ebrietate şi resimţea efectele negative ale alcoolului consumat, a fost solicitat un echipaj medical, care, după ce a consultat-o, a condus-o la spital, unde a rămas internată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax