Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între doi „capi de familie”, la Blaj. S-au certat din cauza unei căi de acces comune

Publicat

Jandarmii din Blaj au intervenit, luni, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi bărbaţi, care, pe fondul consumului de alcool, au făcut scandal pe spaţiul public. Motivul este o cale de acces comună, pe care familiile celor doi nu o pot împărţi de ceva timp.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112. Jandarmii au constatat că doi bărbaţi îşi adresau reciproc injurii şi expresii jignitoare. Din primele verificări, motivul scandalului este o cale comună de acces, disputată de mai mult timp. Luni, pe fondul consumului excesiv de alcool, aceste neînţelegeri s-au acutizat.

Scandalul avea loc într-un spaţiu public, la acesta asistând atât trecători cât şi rude, printre care şi minori. Jandarmii au prevenit escaladarea violenţei şi apariţia pe acest fond a unor fapte de natură penală.

Ioan M. ( 32 de ani) şi Sorin R. ( 56 de ani) au primit recomandarea ca pe viitor să apeleze la căi legale pentru rezolvarea diferendelor. Au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 500 de lei.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax