Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între doi frați pe strada Ampoiului: Un tânăr de 17 ani a refuzat să meargă să cumpere pâine, iar sora lui l-a amenințat cu bătaia. Fata riscă dosar penal

Publicat

 masina jandarmiUn scandal izbucnit între doi fraţi pe strada Ampoiului din Alba Iulia a fost urmat de intervenţia jandarmilor. Amândoi au fost sancţionaţi contravenţional, iar o tânără în vârstă de 19 ani riscă să fie cercetată penal.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, marţi, la ora 15.20, de un tânăr care a solicitat ajutor de urgenţă deoarece era înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă, de sora sa. Conflictul avea loc într-un imobil situat pe strada Ampoiului din municipiul Alba Iulia şi pentru soluţionarea acestuia a intervenit un echipaj de jandarmerie. Jandarmii l-au găsit pe cel care le-a solicitat prezenţa, un tânăr în vârstă de 17 ani, care părea foarte speriat şi agitat şi care le-a relatat că sora sa, cu doi ani mai mare, l-a ameninţat cu bătaia.

Din verificările efectuate a reieşit că, iniţial, pornind de la refuzul băiatului de a pleca la magazin pentru a cumpăra pâine, între cei doi fraţi a avut loc un scandal pe timpul căruia s-au înjurat şi jignit reciproc, fapt confirmat atât de cei doi cât şi de vecini.

În aceste condiţii, amândoi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei şi în plus, pentru că băiatul a relatat jandarmilor că ameninţările surorii sale i-au produs o stare de teamă, în cauză au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax