Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL între doi soți „proaspăt” divorțați la Alba Iulia, pentru că nu şi-au putut împărţi bunurile. Jandarmii l-au amendat pe un bărbat de 38 de ani

Publicat

masini jandarmi Jandarmii au intervenit, duminică, pentru a „stinge” un scandal izbucnit pe strada Livezii din Alba Iulia. Doi soţi, proaspăt divorţaţi, îşi disputau bunurile comune în faţa copilului minor şi vecinilor. Bărbatul a ameninţat-o şi a vrut s-o scoată afară din locuinţă pe fosta soţie, însă s-a ales cu amendă de la jandarmi.

Scandalul a fost semnalat duminică, 14 iunie, la ora 12.15, de o femeie care a solicitat ajutor deoarece fostul soţ o înjura, o ameninţa cu acte de violenţă şi îi cerea în mod imperativ să părăsească locuinţa deţinută în comun.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat incidentul, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că soţii, recent divorţaţi, s-au certat deoarece fiecare dorea să devină unic proprietar al apartamentului achiziţionat pe timpul căsătoriei. La dispută a asistat atât copilul minor al celor doi cât şi câţiva vecini, cei din urmă ca urmare a faptului că scandalul s-a derulat câteva minute şi pe scara imobilului în care locuiesc.

Principalul vinovat a fost găsit bărbatul, Ion M. (38 de ani) şi a fost sancţionat contravenţional. Totodată i s-a adus la cunoştinţă că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile luate împotriva lui pot fi mult mai drastice, chiar de natură penală.

În acest sens i s-a amintit că, potrivit prevederilor Codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax