Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între doi vecini aplanat de jandarmii din Blaj. Un bărbat s-a ales cu o amendă în valoare de 200 de lei

Publicat

Un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Livezii din municipiul Blaj pentru a aplana un scandal între doi vecini. Principalul vinovat s-a ales cu o amendă contravențională în valoare de 200 de lei.

Intervenţia a fost solicitată la numărul 0258.710093, număr alocat secţiei de jandarmi din localitate. Apelantul a transmis faptul că un bărbat şi o femeie sunt principalii implicaţi în scandal, dar a mai semnalat că exista posibilitatea mobilizării unor grupuri de susţinere a celor doi şi amplificarea conflictului. Jandarmii au ajuns urgent în zona indicată, au intervenit ferm şi au reuşit în scurt timp să-i oprească pe turbulenţi înainte de a-şi face rău reciproc. Din verificările efectuate s-a ajuns la concluzia ca incidentul s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de consumul de băuturi alcoolice.

După aplanarea situaţiei conflictuale, echipajul de jandarmerie l-a sancţionat contravenţional pe principalul vinovat – domnul Valentin M. ( 50 de ani) – cu amendă în valoare de 200 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax