Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL între două femei la Alba Iulia, din cauza copiilor. S-au înjurat şi ameninţat şi au fost sancţionate de jandarmi

Publicat

 masina jandarmiDouă femei au fost sancţionate de jandarmi, joi, după ce au făcut scandal pe spaţiul public. Cearta a pornit după ce fiul uneia dintre ele l-a jignit pe copilul celeilalte. A urmat un „arsenal” de înjurături şi ameninţări cu acte de violenţă, iar pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Cearta a fost semnalată prin apel la 112, joi, 11 iunie, la ora 09.50 şi se desfăşura pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia. Din verificările efectuate a reieşit faptul că un minor în vârsta de 9 ani a făcut haz pe seama unui coleg de joacă, de aproximativ aceeaşi vârstă, pornind de la o mai veche intervenţie chirurgicală suferită de acesta.

Cel din urmă s-a plâns mamei, iar aceasta, pentru că nu era prima dată când se confrunta cu o astfel de situaţie, fără să stea prea mult pe gânduri, a plecat la mama glumeţului şi a abătut asupra acesteia un întreg arsenal de înjurături şi ameninţări cu acte de violenţă. Extrem de determinată spre a-i transmite vecinei mesajul de a-şi educa fiul în sensul că acesta să înceteze bătaia de joc la adresa fiului ei, a îmbrâncit-o de mai multe ori şi a scuipat-o, fără să ţină cont că se afla într-un loc public, iar faptele sale erau urmărite de vecini şi trecători, printre care şi mai mulţi copii.

Chemat de vecini, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut. Cea care a declanşat incidentul V.A. (30 de ani) a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei, iar oponenta acesteia, R.A. (29 de ani) cu avertisment scris.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate