Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandal între femei, aplanat de jandarmi

Publicat

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat, luni dimineaţa, în târgul de vechituri din municipiul Alba Iulia, pentru a aplana un conflict spontan izbucnit între două femei.

Rodica M. (50 de ani) s-a deplasat la domiciliul vecinei Susana I. (38 de ani), pentru a continua o ceartă începută cu o seară înainte. Hotărâte să-şi impună cu orice preţ punctul de vedere, cele două femei au oferit un spectacol matinal atât celorlalţi vecini, cât şi trecătorilor, “show” în care expresiile jignitoare şi ameninţările s-au succedat cu repeziciune, fiind la un pas de a se lua la bătaie.

Intervenţia oportună a jandarmilor a dus la rapida aplanare a incidentului şi la evitarea unor vătămări corporale. Pentru fapta săvârşită, Rodica M. a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, iar Susana I. – cu avertisment scris, comportamentul acestora urmând să fie monitorizat.

„Recomandăm cetăţenilor să evite astfel de situaţii, să nu încerce să-şi facă singuri dreptate, să apeleze cu încredere la numărul 112 când sunt în dificultate şi îi asigurăm că vom interveni în cel mai scurt timp ori, de câte ori vom fi solicitaţi”, a precizat căpitan Ovidiu Cosmin Jurcoveţ, de la Jandarmeria Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax