Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între fostul și actualul prieten al unei femei din Sebeș. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului

Publicat

masini jandarmi A fost nevoie de intervenţia jandarmilor, miercuri, pentru aplanarea unui conflict spontan apărut între fostul şi actualul prieten al unei femei din Sebeş.

Incidentul a fost semnalat miercuri, 28 ianuarie, la ora 19.30, oră la care cei doi s-au întâlnit total întâmplător la uşa apartamentului în care locuieşte femeia.

Din primele verificări se pare că amândoi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi fiecare a încercat să-l convingă pe celălalt să părăsească “teritoriul”. Pentru a-şi atinge scopul, s-au înjurat, s-au jignit şi s-au ameninţat reciproc cu acte de violenţă sub privirile şi mai ales în auzul celorlalţi vecini.

Anunţat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, oprindu-i pe cei doi să-şi pună în practică ameninţările şi să se rănească.

Scandalagii au fost identificaţi ca fiind Cornel C. (39 de ani) şi Radu H. (40 de ani), ambii domiciliaţi în Sebeş şi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 900 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax