Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între frate şi soră, în mijlocul drumului, la Blaj. „Mărul discordiei”, cumnata

Publicat

Jandarmii au intervenit luni, în Blaj, pentru aplanarea unui scandal izbucnit între o tânără şi fratele ei. ”Mărul discordiei” a fost cumnata femeii, iar fratele acesteia a intervenit pentru a opri conflictul. Cei doi fraţi au fost sancţionati fiecare cu amendă în valoare de 200 de lei.

Doi fraţi, o femeie şi un bărbat, s-au certat în mijlocul drumului şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor. Cei doi locuiesc împreună în casa părintească situată pe strada Alexandru Borza din municipiul Blaj. Luni, în jurul orei 22.00, femeia în vârstă de 22 de ani a intrat într-un conflict cu soţia fratelui, iar acesta, pentru a aplana cearta, şi-a invitat sora afară din locuinţa comună. Ajunsă în stradă, femeia a continuat să-şi înjure şi să-şi ameninţe fratele cu acte de violenţă, iar reacţia similară a acestuia a determinat trezirea vecinilor, strângerea lor la locul incidentului şi împărţirea în tabere de susţinere. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a împiedicat amplificarea conflictului.

Scandalagiii au fost conduşi la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi au fost identificaţi ca fiind M.A de 22 de ani şi M.S. de 20 de ani. Jandarmii i-au îndrumat să apeleze la căi legale pentru rezolvarea divergenţelor şi i-au sancţionat cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

foto: arhivă

Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax