Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL între minori, la Bărăbanţ. Un tânăr riscă să fie cercetat penal după ce şi-a bătut fosta iubită, nervos că nu dorea să reia relaţia

Publicat

masini jandarmi Un tânăr de 17 ani din Alba Iulia riscă să fie cercetat penal după ce şi-a bătut fosta iubită, o minoră de 15 ani. Fata nu ar fi fost de acord să reia relaţia de prietenie căreia îi pusese capăt în urmă cu câteva zile, astfel că băiatul a trecut la violenţă fizică.

Scandalul s-a petrecut în cartierul albaiulian Bărăbanţ, sâmbătă, 11 iunie, la ora 17.50 şi a fost semnalat la 112. Victima, în vârstă de 15 ani, a fost cea care a solicitat ajutorul jandarmilor,  reclamând faptul că a fost lovită cu palmele şi îmbrâncită de un băiat, cu doi ani mai mare. Spusele acesteia erau confirmate de prezenţa unor zgîrieturi pe mâini, iar jandarmii au acţionat imediat pentru identificarea presupusului agresor.

În urma verificărilor efectuate, a fost găsit principalul suspect de săvârşirea agresiunii: un localnic cu care, se pare, fata a avut o relaţie de prietenie, încheiată la iniţiativa acesteia. Sâmbătă, când cei doi s-au întâlnit întâmplător pe stradă, băiatul i-a reproşat că l-a părăsit şi a încercat să o convingă să reia relaţia de prietenie. La început cu “vorbă bună” apoi, confruntat cu respingerea avansurilor sale de către fată, ar fi trecut la violenţe fizice.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax